Uživancija na balkonu

1
337

Nema ljepšeg nego kada u proljeće balkon postane sastavni dio dnevne sobe i imaš osjećaj kao da si u kući a ne u stanu. Da bi se balkon “uljudio”, radovi su trajali nekoliko dana. Glavni izvođač radova bio je moj dragi koji je tom poslu pristupio kao pravi profesionalac. S radovima bi kretao dok sam ja još spavala i trudio se da sve bude savršeno. Dok je na tren otišao sa balkona, ja sam uzela kist kojim je radio i poželjela dati svoj doprinos barem jednim potezom po metalnoj ogradi. I kako to biva, baš u taj tren, gospodin susjed izašao je na prozor svoga stana i pohvalio me je kako sam vrijedna. 🙂 Ja sam pohvalila svog dragog, tako da ni on nije prošao bez pohvale.

1 KOMENTAR

  1. Od proljeća do kasne jeseni, što se tiče zatvorenog prostora najviše sam voljela vrijeme provedeno na balkonu, lođi.U kući si a nisi, vani si a nisi. Možeš odabrati situaciju kako ti se sviđa ovisno o raspoloženju.
    A k tome slušati Bethovna, Klajdermana, Iglesiasa….može i dalmatinsku klapu, zašto ne. Slušati pjev ptica i umišljati si ” pjevaju baš meni.”

Komentiraj