Sretna Nova Godina

1
435

Zbogom 2016., dobrodošla 2017.!

Protekla godina donijela mi je mnogo lijepih događaja poput putovanja po Costi Amalfitani, ugodnih druženja, Pariz, kupovinu novog stana… ali me je dobrano izmorila. To će razumjeti svi koji su prošli prodaju stana, privremeni najam stana, traženje majstora, čekanje da krenu radovi, “druženje” s majstorima (“ne brini se seko, bit će kako oni žele”….riječi moje sestre koja je prije nešto više od godine dana prošla to isto) i nevjericu kada je stan bio spreman za useljenje. Onaj tren kada sam s balkona ugledala kamion “selidbe Mrav”, rasplakala sam se od sreće. Željela sam, naravno, da stan bude spreman za goste i feštu za staru godinu i doček nove 2017 godine. Na samu Staru godinu montirali smo stol taman sat prije dolaska dragih, milih i najmilijih ljudi. Nova godina mogla je početi!!!! I počela je, uz ples, vatromet i prskalice, pjesmu i druženje. Kažu da prvi dan nove godine odredi ostatak. Nadam se!

Neka vam se u ovoj novoj godini ostvare sve lijepe želje. Bez obzira gdje ste sada i kako se osjećate, u samo jednom danu, u samo jednom trenutku vaš čitav život može se promijeniti.

“da mi je znati koji je to dan i koji je to trenutak, da ga ne propustim” rekla bi moja draga kolegica Andrea 🙂

 

 

Podijeli objavu
Prethodni članakCvjećara
Sljedeći članakPoziv na ručak

1 KOMENTAR

  1. Život slijedi nas….
    Normalno je da se naš život odvija kao neka krivulja. Prolazimo kroz lijepa i sretna razdoblja, ali i kroz ona koja nam zadaju razne brige i nedaće. Sada na prijelazu iz ‘stare’ u ‘novu’ godinu dobro je da napravimo malu retrospektivu. Pamtimo sve lijepe događaje, a iz onih manje lijepih pokušajmo izvući pouku. Sve što doživljavamo u svom životu rezultat je onoga što smo davali putem svojih misli i osjećaja, a čega uglavnom nismo svjesni. Život nam nudi mnoge stvari kako bi odabrali ono što volimo i odlučili što ne volimo. Samo ljubav donosi nam ono što želimo. Što više dajemo, više imamo.

Komentiraj