Radosti

2
657

Ovaj tjedan je prohujao kao i mnogi prije njega i već je vikend. Zapravo, mislim da je ovaj tjedan proletio brže od prijašnjih. Na poslu sam napokon uhvatila normalan ritam i ne ostajem više do sedam navečer, ne “tjera” me zaštitar kući, ne žale me čistačice kada uđu u sobu “ova jadna još uvijek radi”. Ne vide me više. Odem prije nego što svi oni dođu. Danas sam otišla još prije kako bih uživala u toliko očekivanom sunčanom danu….sunce je ipak sunce.

U ovom tjednu, obradovala sam se različitim sitnicama koje život znače:

Forzicijama na Mažuranićevom trgu u ponedjeljak, umjesto sunca…

forzicije

lijepim pločicama u Privrednoj banci u Oktogonu…

privredna banka oktogon

toploj krem juhi iz Bufa 🙂

topla juha

Prekrasnoj karti od kolega iz Slovenije za 8.Mart (za lijepe želje nikad nije kasno):

čestitka...

Lijepim citatima sa instagrama:

instagram

instagram III

instagram II

Kao i rezervaciji hotela na Capriju, gdje ću uskoro uživati u ovakvom pogledu

capri

Uživajte u vikendu!

Podijeli objavu
Prethodni članakMagnolija
Sljedeći članakProljeće

2 KOMENTARI

  1. Klub sreće
    Kao što sam i ranije pisala, mnogo sam u životu previdjela, mnoge događaje nisam primjećivala, mnoge stvari nisam razumjela. Osjećala sam da želim nešto više, ne materijalno, nego u meni se neprestano javljala potreba za nećim ljepšim, sadržajnijim, većom ljubavlju, pažnjom, razumijevanjem u životu. Osjećala sam kada nešto nije bilo iskreno ili dobronamjerno, ali se nisam znala boriti protiv toga. Život mi je brzo pokazao i svoju težu stranu. Tada sam shvatila da se ne smijem prepuštati da me nosi bujica života, već da trebam naučiti plivati. Sada su mi mnoge stvari jasne i ono što ovisi o meni, činim što najbolje znam. Sav moj uloženi trud, nebrojeno puta mi se vraća sa srećom i radosti. Sretna sam i zahvalna, što sam slučajno naišla i na ovaj divan „Klub sreće“, pronašla drage prijatelje, puno lijepih sadržaja, savjeta, puno optimizma, radosti i kada mi naiđe neka teškoća, tuga ili osamljenost, prošećem ovim lijepim stranicama. Hvala Danijela i svima koji svojim prilozima pridonose da je ovo zaista Klubhappy.

  2. U životu svuda oko nas ima, između ostalog, i mnogo radosti, samo ih treba prepoznati. Kaže se, „ne budi slijep kraj zdravih očiju“. I zaista je tako. Dugo vremena hodala sam kroz život ‘širom zatvorenih očiju’. Mnoge stvari nisam primjećivala. Nisam osjećala radost života koja se svuda oko mene odvijala. Ali, odjednom, osjetila sam, kao da sam se probudila. Ugledala sam prekrasno cvijeće na balkonu mojih susjeda, čula sam veseo cvrkut ptičica, koje su svojim proljetnim plesom oživjele moj pogled u zelene krošnje drveća, čula sam vesele poklike djece sa igrališta, čula se i ugodna muzika iz jednog stana, jer proljetno sunce pozvalo je ljude da mu se vesele, da širom otvore svoje prozore. Krenula sam u šetnju mojim gradom, onako bez posebnog razloga. Ušla sam u prvu knjižaru i kupila lijepu rođendansku čestitku, koja mi trenutno ne treba, ali će dobro doći. Pogledala sam i neke majice, koje su mi izgledale privlačno. Susrela sam prijateljicu i prijatelja koje dugo nisam vidjela. Popili smo kavu, popričali i sretna sam se vratila kući, obogaćena radošću. Zaista nam je malo potrebno, da osjetimo radost, radost života, koji je predragocijen, da bi ga propuštali i ne uživali. Zaista ima puno malih stvari koje nam mogu uljepšati životne trenutke.Pronađimo ih!

Komentiraj