Noć i Dan

1
341
SAMSUNG

“Postoji jedna kineska legenda o dvoje ljubavnika koji se nikad ne uspiju sastati. Zovu se Noć i Dan. U čarobnim satima sumraka i svitanja ljubavnici se dodirnu i gotovo se susretnu, no to se nikad ne dogodi. Kažu da ako pažljivo slušaš, možeš čuti njihove jadikovke i vidjeti nebo obojeno u crveno od njihove ljutnje. Legenda tvrdi da su im bogovi htjeli podariti pokoji trenutak sreće, te su stoga stvorili pomrčine, tijekom kojih se ljubavnici uspiju sastati i voditi ljubav.”

Iz knjige, Četiri prijatelja, David Trueba

Podijeli objavu
Prethodni članakNedjelja
Sljedeći članakDugo, vruće i uzbudljivo ljeto

1 KOMENTAR

 1. Istina
  Da li ste se upitali :”Što je to istina?” Istina je pojam koji nam se neprestano nameće otkad znamo za sebe. Svi mi tražimo neku svoju istinu, spoznaju o vlastitom životu, ali teško da ćemo ju doseći, kada tako malo znamo o dubinama vječnosti, njenu veličinu i moć stvaranja.
  Prekrasnu je knjigu napisao David Icke: „….i istina će nas osloboditi“.
  Ova knjiga iznosi na svijetlo dana svakodnevnu manipulaciju našim životima, te prikazuje duhovne uzroke i rješenja, koja će donijeti pravu slobodu planetu Zemlji i svima koji na njoj žive.
  Čovječanstvo, kao cjelina, ne želi preuzeti odgovornost za ono što se u svijetu događa. Većina ljudi će radije pustiti da drugi upravljaju svijetom, nego da sami prihvate odgovornost za svoja djela.
  Kako ne bi bili u stanju spoznati, zašto smo tu i koja nam je svrha, dodatno nam se odvraća pozornost igrama, zabavom, hobijima, strastima……. i ljeto, vrijeme odmora, je za to najpovoljnije vrijeme, a
  „Vrijeme je da se lagano probudimo“ – kaže David.

Komentiraj