Nakon dugo vremena

1
441

Nisam dugo pisala. Vrijeme je nešto požurilo posljednjih par mjeseci. Ubrzalo se. Nakon utorka odmah je petak. Stalno negdje žurimo a sve manje stižemo. I za vikend žurimo da se odmorimo pa ni to ne stignemo.

Dosta se toga dogodilo, stan je namješten, živi se u njemu, malo manje spava jer se još uvijek navikavam na krevet, na sobu, na okolinu. Nerijetko izađem iz zgrade i sama sam sebi čudna “čekaj, ja živim u ovoj zgradi, u ovom kvartu”, ponekad se provezem starom ulicom (kada sam u blizini), sve je isto a opet drugačije.

Novom stanu još uvijek fali malo topline, slike i knjige su još uvijek na “čuvanju” u roditeljskoj kući, bit će ljepše kada i one stignu.

Zima je dugo trajala. Traje još uvijek. Zimske jakne sam već spremila, ne mogu ih više nositi. Ni gledati.  Sa radošću čekam dolazak proljeća i sunca. Još manje od dvadeset dana do kalendarskog dolaska proljeća….

…i jednog dana, ubrzo, bit će nedjelja, a mi ćemo sjediti na balkonu, doručkovati, pričati, zezati se, praviti planove za novo interesantno putovanje ili što ćemo kuhati za ručak, iz dnevne sobe dopirat će zvuci naše omiljene glazbe…. i sve će, baš sve, biti dobro.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakPoklon iz daleke Kine
Sljedeći članakDan žena

1 KOMENTAR

  1. Ruža je lijepa, ali lice još ljepše. Lijepo da si ponovo ovdje. Iako posla uvijek ima, potrebno je i malo se opustiti, a to možemo na ovom lijepom mjestu: Klubu sreće. Meni si velika inspiracija.

Komentiraj