Ljeto

1
402

Ljeto tek što je kalendarski stiglo a već nas je dobro ugrijalo. Meni velike vrućine ne  smetaju. Volim se šetati po gradu,obići ga uzduž poprijeko, sjesti na sladoled ili coca colu, uživati na koncertu na otvorenom, nađe se za svakoga ponešto jer Zagreb zaista ne oskudijeva interesantnim sadržajima. Bez obzira na velik broj turista posljednjih godina, ljeti su manje gužve jer mnogi pobjegnu na more.

I ja naravno, volim “zbrisati” na more.

Volim osjetiti topao pijesak pod stopalima…. Kažu da nema toga što pijesak, more i sunce ne mogu izliječiti.

japanke

Volim se izležavati na plaži, i ponekad umjesto čitanja knjige, promatrati ljude…Svašta se može vidjeti.

Na plaži se brzo i ogladni, pogotovo nakon plivanja…a kada si gladan često ti se stvari pričinjavaju… Evo na primjer meni se učinilo da vidim ogroman perec…a izgleda ne samo meni već i ovoj debeljuci….Ne rugam se debeljucama, ni meni ne bi falilo da izgubim par kila. Najčešće toga postaneš svjestan upravo na ljeto kad se treba skinuti u bikini.

kad si na plaži gladan

Volim i kad pronađem savršeno mjesto….kao ovo…

20170611_143247

Zapravo više savršenih mjesta….

20170611_203206Život je lijep…zar ne?

Podijeli objavu
Prethodni članakGodišnjica mature
Sljedeći članakNedjelja

1 KOMENTAR

  1. Dugo, vruće i uzbudljivo ljeto
    Ljeto je. Svakodnevno se suočavamo s raznim životnim izazovima – trenutno velikim, gotovo nepodnošljivim vrućinama, požarima, stresovima izazvanih raznim osobnim događajima. Živimo u vremenu buke, brzine, neprestanih tehnoloških promjena i ne shvaćamo da predugo živimo u mnogim zabludama.
    Meni je ovo ljeto naglo počelo sa velikim vrućinama i prekinulo neke moje aktivnosti i pripreme koje sam namjeravala učiniti u svom vrtu.
    Osjetila sam da gubim ritam života, koji usklađuje moje potrebe za mirom, odmorom, jednostavnim i smirenim životom. Doživjela sam neka ugodna iznenađenja, koja nisam mogla ni zamisliti. Sve je to promijenilo tok mojih svakodnevnih događanja. Moje su misli postale uzburkane. Ponekad mi se dogodi da se probudim i razmišljam, kakve to izazove život donosi pred mene? Na momente se osjećam usamljenom, puna pitanja na koja ne znam odgovore, dilema, koje nije lako podijeliti sa svakim.
    Zatim, shvatim da je ipak važno smiriti taj ritam života, vodeći računa o vrijednosti i kakvoći našeg življenja, što će mi pomoći da obnovim energiju tijela, srca, uma i duše.

Komentiraj