Dugo, vruće i uzbudljivo ljeto

0
625

Ljeto je. Svakodnevno se suočavamo s raznim životnim izazovima – trenutno velikim, gotovo nepodnošljivim vrućinama, požarima, stresovima izazvanih raznim osobnim događajima. Živimo u vremenu buke, brzine, neprestanih tehnoloških promjena i ne shvaćamo da predugo živimo u mnogim zabludama.
Meni je ovo ljeto naglo počelo sa velikim vrućinama i prekinulo neke moje aktivnosti i pripreme koje sam namjeravala učiniti u svom vrtu.
Osjetila sam da gubim ritam života, koji usklađuje moje potrebe za mirom, odmorom, jednostavnim i smirenim životom. Doživjela sam neka ugodna iznenađenja, koja nisam mogla ni zamisliti. Sve je to promijenilo tok mojih svakodnevnih događanja. Moje su misli postale uzburkane. Ponekad mi se dogodi da se probudim i razmišljam, kakve to izazove život donosi pred mene? Na momente se osjećam usamljenom, puna pitanja na koja ne znam odgovore, dilema, koje nije lako podijeliti sa svakim.
Zatim, shvatim da je ipak važno smiriti taj ritam života, vodeći računa o vrijednosti i kakvoći našeg življenja, što će mi pomoći da obnovim energiju tijela, srca, uma i duše.

Silvia

Podijeli objavu
Prethodni članakNedjelja
Sljedeći članakVrijeme na dar

NEMA KOMENTARA

Komentiraj