Kreativno druženje

0
578

Volim biti okružena dragim ljudima, lijepim stvarima te inspirativnim riječima i slikama. Oduvijek me opuštalo izrezivanje slika iz časopisa i izrada kolaža. Imam puno želja i željica i volim kad se ostvaruju. Upravo zbog toga mi se izrada ploče vizualizacije činila odlična ideja za početak nove 2018 godine. Dogovorila sam se sa svojim omiljenim ljudima da prvi dan nove godine započnemo  lijepim željama i to izradom ploča vizualizacije.

Da li znate što je ploča vizualizacije? Ako znate, da li ste napravili svoju? Ako još niste, da li biste željeli?

Pojednostavljeno rečeno, ploče vizualizacije i jesu ploče na koje stavite sve vaše želje u obliku kolaža, riječi i slika. Kolaž pobuđuje u vama lijepe osjećaje. Promatrate ga svakodnevno u svom životnom ili radnom prostoru i želje se počnu ostvarivati.

Iako je početak nove godine već daleko iza nas, barem se tako čini, za želje nikada nije kasno, pa tako ni za ovo pomoćno i zabavno sredstvo njihova ispunjenja.

Ono što bih zapravo željela je potaknuti ljude na druženje i međusobno upoznavanje a uz to uvijek je zabavno i nešto kreativno raditi.

Ukoliko ste usamljeni, ne znate gdje bi za vikend, družili biste se, upoznali nove ljude, podijelili svoja iskustva a usput bili malo kreativni, možete se prijaviti na druženje na e-mail: klubhappy2017@gmail.com pa ću vam poslati sve potrebne informacije. Možete ostaviti i komentar, i podijeliti ovaj članak preko društvenih mreža.

Sav materijal je osiguran!

Danijela

Podijeli objavu
Prethodni članakVlaho Bukovac
Sljedeći članakTi to možeš

NEMA KOMENTARA

Komentiraj